26 października swoją premierę na naszym rynku wydawniczym będzie mieć książka „Wino. Przelane na papier”, autorstwa Kuby Janickiego, Tomka Kosińskiego, Magdaleny Kubiaczyk i Joanny Plichty, czyli załogi krakowskiego wine baru z winem naturalnym „Chabry z poligonu”.
Autorzy kochają wino, bawią się nim, podróżują za winem i uwielbiają podawać je ludziom – a w książce dzielą się swoją pasją i pokazują, jak czerpać radość z eksploracji świata win i odkrywania nowych smaków.
- Co o winie mówi nam jego etykieta?
- Jak dobierać wino do jedzenia?
- Kto, jak i po co robi wino naturalne?
- O co chodzi z winem pomarańczowym? – odpowiedzi na te pytania to tylko przedsmak podróży po świecie wina, wzbogaconej fotografiami i anegdotami z codziennych przeżyć i obserwacji autorów.
Zapowiada się bardzo ciekawa lektura, już nie możemy doczekać się dostawy! I bardzo chętnie podzielimy się naszymi uwagami z Czytelnikami.
Tymczasem mamy dla Was mały przedsmak, tego co nas czeka już niebawem.







/ew/
Wprowadź swój komentarz